Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران– ایرنا- وزیر آموزش و پرورش به انتقادات مطرح شده در شبکه های اجتماعی درباره بحث آموزش زبان روسی در مدارس کشورمان پاسخ گفت.

به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، روز 31 فرورین جاری بود که خبری نصف و نیمه مبنی بر پیشنهاد وزیر آموزش و پرورش کشورمان برای آموزش زبان روسی در مدارس کشور در فضای مجازی پیچید، خبری که با برخی واکنش های منفی روبرو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


البته در اخبار منتشر شده در فضای مجازی که به صورت ناقص از روی توییت محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش و پس از سفر این مقام مسئول به روسیه برای حضور در اجلاس کاربرد ICT در آموزش انتشار یافته بود، به برخی موضوعات مورد اشاره وزیر در دیدار با نیکونوف رئیس کمیته آموزش دومای روسیه اشاره نشده بود.
موضوعاتی همچون بازدید وزیر آموزش و پرورش کشورمان از یک مدرسه روس و بیگانگی دانش آموزان آن نسبت به فرهنگ و زبان ایران و ضرورت عمل متقابل طرف روس در آموزش زبان فارسی در مدارس این کشور به منظور آشنایی دانش آموزان آنها با فرهنگ کشورمان که به کلی جا افتاده بود .
ضمن اینکه، بطحایی در توییت خود زبان روس را تنها یکی از زبان هایی ذکر کرده که تلاش می شود شرایط آموزش آن در کنار زبان‌های فرانسوی، آلمانی و اسپانیایی همراه با زبان انگلیسی فراهم شود.
موضوعی که سید محمد بطحایی بار دیگر آن را روز سه شنبه در بخش پرسش و پاسخ افتتاحیه نشست پایانی هشتمین دوره مجلس دانش آموزی در پاسخ یکی از نمایندگان این مجلس تکرار کرد و گفت: آنچه شده از صحبت های بنده این نبود که آموزش زبان روسی به عنوان زبان دوم و اجباری شود.
وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، زبان های خارجی که در حال حاضر در متوسطه اول و دوم ارائه خواهیم داد شامل زبان انگلیسی، فرانسه، آلمانی، روسی و اسپانیایی است، افزود: بحثی که ما داشتیم و کماکان برآن اصرار داریم که چرا ما خود شرایطی را ایجاد کنیم که تدریس زبان خارجی مختص زبان انگلیسی باشد.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اگر دانش آموزی به هر دلیلی علاقمند به یادگیری زبان دوم خارجی غیر از انگلیسی باشد، باید این امکان برایش فراهم باشد.
وی گفت: انحصار و محدود کردن دانش آموزان در بخش آموزش زبان خارجی به زبان انگلیسی کار درستی نیست.
بطحایی یادآور شد: بحثی که من داشتم این بود که ما باید زمینه های توسعه آموزش سایر زبان های خارجی به خصوص زبان روسی که صحبت های بنده نیز در این خصوص مصادف با سفرم به کشور روسیه و پیگیری تفاهمنامه ای که قرار است بین دو کشور منعقد شود، بوده است.
وی گفت: البته شرط آموزش زبان روسی در مدارس کشورمان اقدام متقابل روس ها مبنی بر آموزش زبان فارسی در مدارس آنها به عنوان زبان دوم و همچنین تعریف برخی دروس مبنی بر آشنایی دانش آموزان این کشور با تاریخ و فرهنگ ایران در کتاب های درسی آنها بوده است.
علمی*1836*2017

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي آموزش و پرورش زبان روسي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۴۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره نخبگان قرآنی مدارس خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: در این جشنواره که در ۸ هزار مدرسه برگزار شد،   ۴۰۰ هزار دانش آموز مقاطع ابتدایی و متوسطه استان حضور داشتند.

عبدالله حبیبی افزود: از میان این دانش آموزان ۲۰۰ هزار نفر برای مسابقات منطقه‌ای قرآن و عترت که در سه شهرستان ایذه، شوش و امیدیه برگزار شد با هم به رقابت پرداختند.

وی ادامه داد: در جشنواره نخبگان قرآنی که امروز برگزار شد از مرحله‌ای   منطقه‌ای ۵۵۰ نفر از سراسر استان راه یافتند که از میان آنها ۱۷۴ نفر برای شرکت در کارگاه‌های تخصصی انتخاب می‌شوند.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: پس از برگزاری این کارگاه‌ها ۷۰ نفر انتخاب و در مسابقات کشوری قرآن و عترت آموزش و پرورش شرکت خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • برگزاری جشنواره نخبگان قرآنی مدارس خوزستان
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • بطحایی، وزیر اسبق آموزش و پرورش: ورود طلاب و روحانیون در مدرسه مسبوق به سابقه بوده است/ درس دینی را با روشی بسیار غلط ارائه می‌دهیم/ ما باید به شدت و سرعت روشمان را تغییر دهیم/ نمی‌شود با یک روش ناقص با مردم لج بازی کرد و به حرف‌های آنان گوش نداد
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت