Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس دانش آموزی خبرگزاری بسیج، سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در نشست پایانی هشتمین دوره مجلس دانش آموزی اظهار داشت: دوران مدرسه‌ای و دانش آموزی یکی از مهمترین دوران زندگی هر فردی است.

وی افزود: در کشورهایی که می خواهند به پیشرفت بیشتری دست یابند، سن تحصیل را کاهش دادند حتی به 3 سال رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بطحایی با طرح این سوال که اهداف آموزش‌ و پرورش عمومی چیست٬گفت: یکی از اهداف، مهارت های شناختی است؛ غالبا مهارت های شناختی برای این است که دانش آموزان در دوره های تحصیلی بالاتر و دانشگاهی، از دانش برای مفاهیم بالاتر برخوردار باشند.

وی با بیان اینکه هدف بعدی مهارت های اجتماعی است، ادامه داد: ‌دانش آموزان به گسترش و توسعه مهارت های اجتماعی در بیرون از مدرسه نیاز دارند؛ تمام هدف ما که دانشگاه نیست بلکه برای زندگی اجتماعی دانش آموزان به مهارت هایی نیاز دارند.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: در دهه اخیر کشورها تلاش می کنند از مهارت های شناختی کم کرده و به مهارت های اجتماعی بیفزایند؛ به عبارت دیگر متغیرها و عواملی که برای زندگی نیاز داریم، افزایش می یابد و جای تمرین آن هم در مدرسه است.

وی ادامه داد: کشورها در آموزش‌ و پرورش امروز، حفظ فرمول ها و حافظه محوری را تعطیل می کنند و در مدرسه، بیشتر مهارت اجتماعی را می آموزند.

بطحایی افزود: مدارس امروز به دنبال این است که علاقه به کشور و حس عاطفه تقویت شود و آموزش و پرورش ما هم قصد دارد حجم حفظ محتویات و حافظه محوری کاهش یابد و در سبد یادگیری، مهارت ها جا پیدا کند.

وی با بیان اینکه بچه‌های ما از مدرسه رفتن حس خوبی ندارند، گفت: دلیل این است مدارس ما با نشاط نیست. ما در برنامه های درسی و آموزشی، به انباشتی از مهارت های شناختی پرداختیم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: سند تحول بنیادین برای ما مشخص کرده که چگونه از مسیر مهارت های شناختی به مهارت های اجتماعی حرکت کنیم و تشکل ها نقش موثری دارند.

وی افزود: همه سازمان ها معمولا در برابر تغییر مقاومت می کنند و در آموزش‌ و پرورش هم این چنین است و تشکل های دانش آموزی می توانند در خصوص اجرای تحول در آموزش‌ و پرورش به ما کمک کنند.

بطحایی ادامه داد: در دوره ابتدایی واقعا باید فشارها را از دانش آموزان کم کنیم و برنامه‌های ما در این راستا بوده است.

وزیر آموزش‌ و پرورش در خصوص بسته شدن چند مدرسه ایرانی در امارات اظهار داشت: در کشور امارات متأسفانه بخش عمده از مشکلات به دیپلماسی دو کشور باز می گردد.

وی ادامه ‌داد: مشکلاتی در این راستا در پی حمایت امارات از عربستان ایجاد شد که اماراتی ها سیاست انقباضی شدیدی علیه ایران داشتد و منجر به بسته شدن ۳ مدرسه ما در امارات شد.

بطحایی افزود:  سعی کردیم مشکل دانش آموزان در امارات را حل کنیم و دانش آموزان را جابجا کردیم؛ سیاست ما استمرار مدارس خارج از کشور است؛ آخرین بررسی ما هم نشان می دهد که نشانه های مثبتی برای حل این مشکل دیده می شود.

وی در خصوص تکالیف دانش آموزان گفت: قرار نیست تکالیف را حذف کنیم بلکه نوع تکالیف را عوض می کنیم؛ همانطور که دیدید در تکالیف نوروزی هم اینگونه بود و به جای پیک های نوروزی به سمت مطالعه و کتابخوانی رفتیم.

بطحایی در خصوص زبان روسی گفت: قرار نیست که زبان روسی، اجباری و زبان دوم باشد بلکه در دوره متوسطه دوم زبان های پیشنهادی انگلیسی، آلمانی، فرانسه، استانبول و روسی ارائه می‌شود و دانش آموزان انتخاب می کنند. 

وی گفت: چرا تدریس زبان خارجی فقط مختص انگلیسی باشد و چرا  انحصار زبان خارجی در اختیار انگلیسی باشد، درست نیست؛ در سفر به روسیه هم  قرار شد متقابلاً انها هم زبان فارسی را به عنوان زبان دوم داشته باشند و بر اساس یک تفاهم نامه متقابل انجام شود.

وی اظهار داشت:حذف کنکور را داریم دنبال می کنیم و امیدوارم در آینده نزدیک تکلیف کنکور مشخص شود.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۷۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به مناسبت هفته سلامت مراسم اهدای ویلچر در مدرسه سمای سبز لاهیجان با حضور سید شمس‌الدین نورحسینی رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان لاهیجان، مهدی هاتف مدیرکل امور مدارس سمای لاهیجان، کمیل کریمی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، رحمت‌اللهی مدیر مرکز سالمندان، مدیر، کارکنان و دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان برگزار شد.

فاطمه توشه‌جو مدیر مدرسه سمای سبز لاهیجان در مراسم اهدای این ویلچر که با فروش درب‌های بطری‌های جمع‌آوری شده توسط دانش‌آموزان تهیه شد، اظهار کرد: پویش جمع‌آوری درب بطری موضوع غریبی برای دانش‌آموزان مدرسه سبز نیست؛ بلکه آنچه ما در ابتدا انجام دادیم تشکیل گروه‌های کوچک محیط زیستی توسط مراقب سلامت مدرسه در کلاس‌ها بود که از این طریق توانستیم نگاه بسیاری از اولیا را به پویش جلب کنیم و با همکاری اولیای علاقه‌مند و همراهی موسسه خیریه گیلبام و همت دانش‌آموزان این مدرسه به منظور نهادینه کردن مسئولیت شهروندی، توجه به محیط زیست و پاک‌سازی آن و همچنین کمک به همنوعان درب‌های پلاستیکی بطری‌ها را به ویلچر تبدیل می‌کنیم تا هم افراد نیازمند خوشحال شوند و هم طبیعت دچار آسیب کمتری شود.

نورحسینی رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان لاهیجان نیز ضمن تقدیر از این حرکت خداپسندانه بیان کرد: بسیاری از سالمندان و توانخواهان به ویلچر نیازمند هستند که توانایی خرید آن را ندارند.

وی این اقدام را نشانه مسئولیت‌پذیری و حس همدردی و کمک به اطرافیان توسط دانش‌آموزان و مجموعه دبستان سما سبز دانست و ادامه داد: دانش‌آموزان با آموزش‌پذیری صحیح و حس انسان دوستانه چنین اقدام شایسته‌ای را انجام می‌دهند که این حرکت خود می‌تواند نشانی از فرهنگسازی و رفتار نوع دوستانه باشد.

در پایان این مراسم مقرر شد این ویلچر با حضور رئیس آموزش و پرورش، مدیرکل مدارس سمای لاهیجان و سیاهکل، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، مدیر دبستان به مدیر مرکز سالمندان شهرستان لاهیجان اهدا شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم/ ما به قله نزدیک شده ایم
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان