Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیمی از راه‌اندازی آموزش زبان های روسی و فرانسه در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی خبر داد و گفت: ثبت نام محدود ما از زبان آموزان پژوهشگاه بر اساس دغدغه زبانی خود اعضا و بدون لحاظ مشوق‌هایی برای این کار، فعال شده است.

خبرگزاری شبستان، گروه اندیشه به نقل از اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، رییس اداره تعاملات علمی پژوهشگاه در گفت‌وگویی بیان داشت: تعاملات علمی ملی و بین‌المللی پژوهشگاه در راستای برقراری ارتباط راهبردی با محیط بین‌الملل، در حال طراحی پلتفرم زبان‌آموزی اعضای پژوهشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بر همین اساس و برای فعال‌سازی قطعه اول از پلتفرم تقویت زبان‌های خارجه اعضای پژوهشگاه، آموزش زبان روسی و فرانسه را در سازمان کلید زد.

 

مهدی رحیمی بیان داشت: به هر حال آنچه که نقطه پیش‌ران سازمان محسوب می‌شود، سرمایه انسانی اوست. این توجه هم بر اساس آسیب‌شناسی مقوله آموزش زبان در پژوهشگاه در یک بازه زمانی بیست‌ساله بود که در دوره‌هایی، آموزش زبان در پژوهشگاه فعال شد اما متأسفانه به نتیجه مطلوب نرسید! ما در بررسی‌های خود به این نتیجه رسیدیم که یکی از اشکال‌های مهم برنامه شکست‌خورده پژوهشگاه، همگام نبودن برنامه با سلایق زبانی اعضای پژوهشگاه بود. بخش تعاملات علمی سعی نمود که این مشکل را در برنامه‌ریزی‌ها محل توجه قرار دهد. البته فارغ از جهات استراتژیک این زبان‌ها که سعی شد در طراحی محل توجه قرار گیرد، ملاحظات ظریف روان‌شناسانه نیز محل نظر ما قرار داشت و آن اینکه شروع و یادگیری زبان‌های بدون پیشینه ذهنی در مخاطب، راحت‌تر از زبان‌هایی چون عربی و انگلیسی برای مخاطبانی‌ست که حداقل ده سال با آن زبان‌ها درگیر بوده و هنوز نسبت به تکمیل آن اقدام نشده است.

 

رییس اداره تعاملات پژوهشگاه در ادامه اشاره داشت: در حال حاضر، برنامه‌های این اداره در سرفصل «راه‌اندازی دوره‌های زبان» بنا به درخواست‌های بالفعل اعضا و همچنین ظرفیت بالفعل و موجود استاد – که بخواهد با هزینه های پایین برای پژوهشگاه دوره‌های زبان را برگزار کند- برای دو زبان روسی و فرانسه فعال شده است. به طور حتم اگر ظرفیت دیگر زبان‌ها تنها در بخش «استاد آموزش‌دهنده» فعال شود، نسبت به فعال‌سازی اقدام خواهیم نمود.اولویت ما در پلتفرم زبانی، فعال سازی تقویت زبان انگلیسی، عربی و در نهایت آلمانی برای اعضای پژوهشگاه‌ است.

 

رحیمی در پایان خاطر نشان کرد: ثبت نام محدود ما از زبان آموزان پژوهشگاه بر اساس دغدغه زبانی خود اعضا و بدون لحاظ مشوق‌هایی برای این کار، فعال شده است.

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: آموزش زبان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی علوم انسانی اعضای پژوهشگاه روسی و فرانسه آموزش زبان زبان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۶۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اولین مدرسه فریلنسری در کشور، توسط دانشگاه علم و فرهنگ و ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری راه‌اندازی می‌شود.

سهیل دادخواه، سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ، درباره راه‌اندازی مدرسه فریلنسری گفت: مدرسه فریلنسری دانشگاه علم و فرهنگ با شعار «تجربه دنیایی متفاوت با توسعه اکوسیستم فریلنسری ایران» در راستای گسترش اشتغال جوانان در عصر دیجیتال با رویکرد آینده مشاغل، به دنبال ترویج فرهنگ فریلنسری، توانمندسازی فریلنسرها و توسعه اکوسیستم فریلنسری کشور است.

دادخواه ادامه داد:  این اقدام به دنبال توجه ویژه به نیازها و آینده کارآفرینی در کشور شکل‌گرفته است، تا امکانات آموزشی و پشتیبانی برای افرادی که به دنبال راهکارهای نوآورانه و خلاقانه در حوزه فریلنسری هستند، فراهم شود.

 وی درباره خدمات قابل‌ارائه این مدرسه به پلتفرم‌ها، فریلنسرها، مدرسین و کارفرمایان، گفت: خدمات به پلتفرم‌ها در قالب هدایت کارفرمایان به سمت پلتفرم‌ها، توسعه و ترویج فرهنگ فریلنسری، ترغیب کارفرمایان به واگذاری خدمات به فریلنسرها، ترغیب افراد به فریلنسرشدن، هدایت فریلنسرها به پلتفرم‌ها است.

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ، در همین راستا ادامه داد: همچنین، خدمات به فریلنسرها نیز شامل تعیین صلاحیت حرفه‌ای، کمک به دیده شده فریلنسرهای متخصص و توانمند و ارتقای مهارت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری فریلنسرها است.

دادخواه افزود:ی افزود: از خدمات قابل‌ارائه به مدرسین نیز می‌توان به محورهایی چون کمک به دیده شده افراد توانمند، ارتقا سطح مهارت‌های نرم و سخت آنها، تعیین صلاحیت حرفه‌ای مربیان، فضای کار اشتراکی، استودیو تولید محتوا، تأمین زیرساخت‌های کلاس حضوری و غیرحضوری اشاره کرد.

وی به خدمات ارائه شده به کارفرمایان اشاره کرد و گفت: آشنایی با فریلنسرها و نحوه کارکردن با آنها، دسترسی به متخصصین در حوزه‌های مختلف، امکان تبادل نظر و گفتگو در حوزه‌های مختلف نیز خدماتی است که به کارفرمایان ارائه می‌شود.

ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران
 سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار، اضافه کرد: از دیگر ظرفیت‌های این مجموعه ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران است که همه افراد فعال در زیست‌بوم فریلنسری کشور می‌توانند در این بستر حضور فعال داشته باشند.

 دادخواه ادامه داد: اولین رویداد تخصصی فریلنسری در کشور توسط دانشگاه علم و فرهنگ و با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دیجیتال ریاست‌جمهوری ۸ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار و جزئیات آن به‌زودی اعلام می‌شود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مساله غزه برگزار می شود
  • تشریح دستاوردهای نیروهای روسی از زبان شویگو
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • راه‌اندازی مدرسه هنر در کاشان
  • چرا ارتش‌ها نمی‌توانند به هوش مصنوعی اعتماد کند؟
  • چرا ارتش‌ها نمی‌تواند به هوش مصنوعی اعتماد کند؟
  • راه اندازی طرح آموزش مبلغان حجاب | ۴۰۰ نفر برای «استقناع هنرمندانه» آماده می‌شوند